Wyniki konkursu – etap V – Majówka

Książki „Lunchbox na każdy dzień. Przepisy inspirowane japońskim Bento” otrzymują:
1️⃣ Agnieszka za Pesto z majowej pokrzywy, Majowe kiszone rzodkiewki
2️⃣ Żaneta za Zupę serową z grzankami
3️⃣ Andrzej za Chleb z jakiem i „siedmiolatką”, Kanapkę na majówkę
4️⃣ Karolina za Spaghetti z pieczonymi pomidorkami, Pieczonego łososia w sosie beszamelowym ze szparagami, Maślano-miodowe ciasteczka, Koktajl truskawkowo bananowy na mleku owsianym, Sałatkę na majówkę
5️⃣ Anna za Grillowane awokado z salsą pomidorową ,świeżym oregano i orzechami makadamia, Deskę grillowanych warzyw z tofu, Grillowaną bagietkę z pomidorem i świeżą bazylią, Pudding z tapioki z malinami, Młodą kapustę zasmażaną, Bigos z boczniakami, Vege Burgera
6️⃣ Katarzyna za Placki ziemniaczane z sosem tzatziki, Tatara z grillowanego bakłażana, Fit chłodnik, Wege stek z kalafiora
7️⃣ Marcin za Wege Grill Hot Doga, Warzywne szaszłyki na grilla
8️⃣ Iryna za Pierogi z cukinią
9️⃣ Monika za Orzeźwiającą surówkę, Witaminowe odświeżenie
🔟 Marta za Lodowy deser z grillowanym ananasem, Grillowanego bakłażana z fetą i warzywami

Przepiśnik otrzymuje „uniquecharlotte1” za zdjęcia dań wykonanych z przepisów pt. Sałatka na majówkę, Koktajl truskawkowo bananowy na mleku owsianym, Maślano-miodowe ciasteczka, Spaghetti z pieczonymi pomidorkami, Pieczony łosoś w sosie beszamelowym ze szparagami.

Każdy Zwycięzca zostanie poinformowany o nagrodzie i wszystkich ważnych szczegółach dotyczących wygranej za pośrednictwem wiadomości mailowej lub mediów społecznościowych.

Pamiętajcie, że już 14 czerwca ruszamy
z kolejnym etapem pt. LATO NA TALERZU